Usavršavanje iz javne nabave

Utjecaj izmijenjenog zakonodavstva iz područja gradnje na postupke javne nabave radova i inženjerskih usluga te najčešće pogreške u opisu predmeta nabave radova  i troškovnika - Online

Utjecaj izmijenjenog zakonodavstva iz područja gradnje na postupke javne nabave radova i inženjerskih usluga te najčešće pogreške u opisu predmeta nabave radova  i troškovnika Priznato 8 sati/bodova Utjecaj izmijenjenog zakonodavstva iz područja gradnje na postupke javne nabave radova i inženjerskih usluga te najčešće pogreške u opisu predmeta nabave radova  i troškovnika
14.05.2020. od 09:00h

Online - Webinar

WEBINAR

Evidencijski broj programa usavršavanja: 2020-0073

 

BESPLATAN MEMBERSHIP!

Priključite se besplatnom membershipu, našoj novoj usluzi, koja vama kao polaznicima nudi poseban pristup svim dokumentima vezanim uz usavršavanja, mjestu na kojem će biti dostupne i prezentacije i primjeri sa seminara koji ste pohađali te još mnogo dodatnog sadržaja vezanog uz javnu nabavu.

 

Priključite se i pogledajte uvodni video poziv našeg predavača, g. Davora Slivke za webinar koji smo vam pripremili -> ovdje

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U 2018. godini doneseno je, izmijenjeno i dopunjeno niz značajnih zakonskih i podzakonskih propisa koji uređuju područje gradnje. U 2019. godini doneseno je pet Zakona i pet Pravilnika.
Izmijenjene odredbe zakona i pravilnika značajno utječu na pristup pripreme i provedbe postupaka javne nabave te izradu dokumentacije o nabavi, a najznačajniji utjecaj imaju prilikom određivanja tehničke i stručne sposobnosti, posebnih uvjeta za izvršenje ugovora - prijedlog ugovora o javnoj nabavi te uvjete koji moraju biti ispunjeni sukladno posebnim propisima.
 

Također je u tijeku e-savjetovanje ili donošenje Zakona, Pravilnika, nacrta prijedloga Zakona i tehničkih propisa.

Stupanjem na snagu odredbi zakona i pravilnika značajno se mijenja pristup pripreme i provedbe postupaka javne nabave, izrade dokumentacije o nabavi, a pogotovo u dijelovima koji se odnose na tehničku i stručnu sposobnost, posebnih uvjeta za izvršenje ugovora, uvjeta koji moraju biti ispunjeni sukladno posebnim propisima, prijedlogu ugovora o javnoj nabavi i ostalih elemenata neophodnih za pravilno i zakonito postupanje.
U tim postupcima javnih nabava, vrlo je važno poznavanje posebnih propisa, uredbi, priručnika, uputa, mišljenja MINGO, rješenja DKOM-a i presuda VUS-a.

Znamo li kako pravilno odrediti predmet nabave i primijeniti posebne propise prilikom javnih nabava iz područje gradnje? Kakav je značaj posebnih propisa kod određivanja predmeta nabave te kriterija za odabir gospodarskog subjekta i ponude? Na što sve treba obratiti posebnu pozornost kod opisa predmeta nabave, tehničke specifikacije i troškovnika, kriterija za odabir gospodarskog subjekta?

Na ovom usavršavanju saznajte  što moraju ispuniti gospodarski subjekti iz RH, a što strane osobe da bi mogli pružati inženjerske usluge odnosno izvoditi radove (organizacijski oblici, poslovi i djelatnosti građenja…), što sve moramo uzeti u obzir prilikom sastavljanja prijedloga ugovora o javnoj nabavi iz područja gradnje, koje su najčešće pogreške javnih naručitelja te kako pravilno pripremiti i provesti projektni natječaj te što nakon toga.
 
Početak webinara je u 09:00 sati, a teme seminara i raspored rada pogledajte ovdje.
 
Za više polaznika iz iste tvrtke odobravamo dodatni popust od 100 kn za svakog narednog polaznika.
 
 

Redovna uplata do 13.05.2020. do 20 sati: 1.390,00 kn + PDV

SPECIJALNA PONUDA

1.090,00 kn + PDV

Za uplate do 11.05.2020. do 16 sati

Redovna uplata za WEBINAR do 13.05.2020. do 20 sati: 1.390,00 kn + PDV

Specijalna ponuda za WEBINAR

1.090,00 kn + PDV

Za uplate do 11.05.2020. do 16 sati

*Webinar je online prisustvovanje savjetovanju iz Vašeg ureda ili kuće (čak i putem mobilnog uređaja ili tableta). Online pratite prijenos zvuka i prezentacije savjetovanja uz mogućnost postavljanja pitanja i sudjelovanja kao da ste tamo. Prisustvovanjem webinaru ostvaruju se brojne uštede za poslodavca i polaznika počevši od vremena, putnih troškova, dnevnica, prehrane itd. Nakon prijave na webinar dobit ćete link s "odobrenjem za pristup". Za pristup je dovoljno imati pristup internetu sa zvučnicima ili slušalicama.

Predavači

Davor Slivka, mag.ing.agr.iur.

(Životopis)

Potvrđujemo održavanje

Kome je usavršavanje namijenjeno?

  • Naručiteljima radova, roba i usluga
  • Ponuditeljima radova, roba i usluga
  • Svima koji su certificirani za provođenje postupaka javne nabave i sudjeluju u postupcima javne nabave.
  • Svima kojima trebaju sati (bodovi) za produžavanje certifikata.
  • Svima koji dolaze u dodir s propisima u području javne nabave.
  • Svima koji postaju obveznici e-nabave.

Do kada vrijedi Vaš certifikat možete provjerite ovdje.

Upute za plaćanje

eMarker d.o.o.                                           
10000 Zagreb, Ive Robića 2                     
OIB: 82376202251
IBAN:HR3023600001102746367 ZABA
Tel/fax:  +385 1 20 20 294, +385 99 433 9521
E-mail: info@edukacije.eu

Za izvršene uplate dobit ćete račun i potvrdu o odslušanom savjetovanju. Samo na zahtjev šaljemo predračun. Za račun su potrebni podaci uplatitelja uključujući OIB.

Pogledajte uvjete prijave i odjave