USAVRŠAVANJE IZ JAVNE NABAVE

Rizici u postupcima javne nabave povezani s kriterijima za odabir i modelima ENP

Rizici u postupcima javne nabave povezani s kriterijima za odabir i modelima ENP
01.12.2020. od 09 sati

Hotel "I", Zagreb

Ive Robića 2, Zagreb

Prikaži na karti
Online prijava

Najučinkovitije upravljanje rizicima temelji se na kombinaciji iskustva i znanja.  

Stručnjaci koji sudjeluju u postupcima javne nabave suočavaju se s brojnim rizicima koji su posljedica složenih uzročno posljedičnih veza u procesima koji se odvijaju tijekom nabave. Bez iskustva stručnog osoblja teško je odgovoriti na ova i druga povezana pitanja, ali samo iskustvo nije dovoljno. Nužno je i interdisciplinarno znanje koje omogućuje da se izbjegnu zamke u koje upadaju oni koji se oslanjaju samo na iskustvo i koji stjecanje tog iskustva plaćaju na najbolniji način - plaćajući učenje na vlastitim greškama. Najučinkovitije upravljanje rizicima temelji se na kombinaciji iskustva i znanja.  

Nakon niza uspješnih radionica na temu ekonomski najpovoljnije ponude, naš stalni predavač, prof.dr. Tihomir Hunjak, razvio je novi program edukacije namijenjen prvenstveno onima koji žele naučiti više o modelima i kriterijima za ocjenjivanje ponuda te upravljanje rizicima u javnoj nabavi.

Program usavršavanja se, najvećim dijelom, odnosi na primjere dobre prakse koji su izabrani tako da se mogu primijeniti i na druge slučajeve nabave, a ne samo na specificirani slučaj. Cijeli pristup napravljen je u kontekstu održive nabave i „zelenih“ kriterija. Opširniju argumentaciju i program rada pogledajte OVDJE.

Jezgrovite i jasne prezentacije iskusnog predavača potkrijepljene velikim brojem primjera iz prakse uz snažnu interakciju s polaznicima pomoći će da Vam bude sve jasno gotovo kao da ste sami pisali  ZJN, samo što ćete ovdje dobiti i praktične primjere koje lako prilagodite Vašem predmetu nabave ili ćemo vratiti kotizaciju ako to ne postignemo.

Vrijeme nije samo novac. Ono je sam Vaš život.

Cijenimo Vaše vrijeme i novac angažirajući vrhunskog predavača iz ovog područja koji donosi najnovija tumačenja ZJN i širi pogled na kriterije i rizike u javnoj nabavi kako one na koje možete utjecati tako i one na koje ne možete utjecati. Usavršite svoje kompetencije učeći od najboljih predavača koje se temelji na praktičnim primjerima i najboljoj praksi u RH i EU, kako biste i sami postali najbolji.

Ako si možete priuštiti najbolje usavršavanje prijavite se odmah OVDJE.

Redovna uplata do 30.11.2020. do 20 sati: 1.390,00 kn + PDV

SPECIJALNA PONUDA

1.090,00 kn + PDV

Za uplate do 27.11.2020. do 16 sati

Predavači

Prof. dr. sc. Tihomir Hunjak

Profesor emeritus na Fakultetu organizacije i informatike. (Životopis)

Kome je usavršavanje namijenjeno?

Naručiteljima javne nabave

Svima koji su certificirani za provođenje postupaka javne nabave i sudjeluju u postupcima javne nabave.

Svima kojima trebaju sati (bodovi) za produžavanje certifikata.

Svima koji dolaze u dodir s propisima u području javne nabave.

Svima koji troše sredstva fondova EU

ponuditeljima u javnoj nabavi

Upute za plaćanje

eMarker d.o.o.                                           
10000 Zagreb, Ive Robića 2                     
OIB: 82376202251
IBAN:HR3023600001102746367 ZABA
Tel/fax:  +385 1 20 20 294, +385 99 433 9521
E-mail: info@edukacije.eu

Za izvršene uplate dobit ćete račun i potvrdu o odslušanom savjetovanju. Samo na zahtjev šaljemo predračun. Za račun su potrebni podaci uplatitelja uključujući OIB.

Pogledajte uvjete prijave i odjave