Usavršavanje iz javne nabave

Prikaz ključnih koraka naručitelja i ponuditelja u svim fazama postupaka javne nabave uz prikaz prakse DKOM-a WEBINAR

Prikaz ključnih koraka naručitelja i ponuditelja u svim fazama postupaka javne nabave uz prikaz prakse DKOM-a WEBINAR Priznato 8 sati/bodova Prikaz ključnih koraka naručitelja i ponuditelja u svim fazama postupaka javne nabave uz prikaz prakse DKOM-a WEBINAR
23.09.2020. od 09:00h

Webinar

Evidencijski broj programa usavršavanja: 2020-0310

LAST MINUTE PONUDA!

Svaki posao kao i svaki postupak javne nabave ima ključne faze i ključne korake koji određuju daljnji tijek, a u konačnici i ishod samog postupka.
Na ovoj interaktivnoj radionici se naglasak stavlja na ključne faze prilikom pripreme i provedbe postupka javne nabave te ukazivanje na što se najviše treba obratiti pažnja, a u cilju izbjegavanja osobito bitnih povreda postupka javne nabave, kao npr., određivanje kraćeg roka za dostavu ponuda od minimalnog, neispravno popunjavanje obrasca Obavijesti o nadmetanju.


Često se pri definiranju tehničkih specifikacija predmeta nabave upućuje se na proizvod marku, tip ili izvor što je pogrešno. Također se mogu i nehotice postaviti nezakoniti/diskriminatorni uvjeti sposobnosti i uvjeti koji nisu povezani s predmetom nabave,a moguće je napraviti i pogreške u uputama za popunjavanje ESPD-a, te ostali prekomjerni zahtjevi.
Pokazat ćemo kako izbjeći ove zamke i pogreške, a sve u cilju što uspješnije provedbe postupka javne nabave.

U cijelom procesu važno je imati pravilnu komunikaciju naručitelja i gospodarskih subjekata/ponuditelja do isteka roka za dostavu ponuda, odnosno komunikacija naručitelja i ponuditelja tijekom postupka pregleda i ocjene ponuda. Također će se raspraviti kako postupiti u slučaju nedostupnosti EOJN RH, te na što ponuditelji trebaju obratiti pažnju prilikom pripreme i predaje svoje ponude i popunjavanju ESPD-odgovora.
Kroz prikaz prakse DKOM-a ilustrirat će se pogreške i rješenja DKOM-a po istima.

Kroz praktične primjere, ovaj webinar će Vam dati odgovore kako izbjeći najčešće pogreške, te kvalitetno i ispravno provesti postupak pregleda i ocjene ponuda i izraditi zapisnik te donijeti odluku o odabiru, odnosno uspješno pripremiti i predati ponudu.

 

Početak seminara je u 09:00 sati, a teme seminara i raspored rada pogledajte ovdje.

 

Zbog upita i prijedloga polaznika, usavršavanje će ipak biti održano kao webinar.
------
Webinar je online prisustvovanje savjetovanju iz Vašeg ureda ili kuće (čak i putem mobilnog uređaja ili tableta). Online pratite prijenos zvuka i prezentacije savjetovanja uz mogućnost postavljanja pitanja i sudjelovanja kao da ste tamo. Prisustvovanjem webinaru ostvaruju se brojne uštede za poslodavca i polaznika počevši od vremena, putnih troškova, dnevnica, prehrane itd. Nakon prijave na webinar dobit ćete link s "odobrenjem za pristup". Za pristup je dovoljno imati pristup internetu sa zvučnicima ili slušalicama.

 

Za više polaznika iz iste tvrtke odobravamo dodatni popust od 100,00 kn (s PDV-om) po polazniku.

 

Redovna uplata do 22.09.2020. do 20 sati: 1.390,00 kn

SPECIJALNA PONUDA

1.090,00 kn + PDV

Za uplate do 22.09.2020. do 16 sati

Predavači

Klaudija Kralj, dipl.oec.

Savjetnica u Središnjem državnom uredu za središnju javnu nabavu

Potvrđujemo održavanje

Kome je usavršavanje namijenjeno?

Svima onima koji:

  • sudjeluju u pripremi tendera za raspisivanje natječaja za izvođenje radova i nabavu robe ili usluga u javnom i privatnom sektoru,
  • sudjeluju u radu povjerenstava za ocjenu ponuda i odabir najbolje ponude
  • javljaju se kao ponuđači na natječajima koji se odvijaju po pravilima javne nabave
  • svima koji su certificirani za provođenje postupaka javne nabave i sudjeluju u postupcima javne nabave.
  • svima kojima trebaju sati (bodovi) za produžavanje certifikata.
  • svima koji dolaze u dodir s propisima u području javne nabave

Upute za plaćanje

eMarker d.o.o.                                           
10000 Zagreb, Remetinečki gaj 23B                    
OIB: 82376202251
IBAN:HR3023600001102746367 ZABA
Tel: +385 99 433 9521
E-mail: info@edukacije.eu

Za izvršene uplate dobit ćete račun i potvrdu o odslušanom savjetovanju. Samo na zahtjev šaljemo predračun. Za račun su potrebni podaci uplatitelja uključujući OIB.

Pogledajte uvjete prijave i odjave