Usavršavanje iz javne nabave

Pitanja ex poste kontrole i najčešće pogreške u postupcima javne nabave te odluke o financijskim korekcijama na primjerima iz prakse

Pitanja ex poste kontrole i najčešće pogreške u postupcima javne nabave te odluke o financijskim korekcijama na primjerima iz prakse Priznato 8 sati/bodova Pitanja ex poste kontrole i najčešće pogreške u postupcima javne nabave te odluke o financijskim korekcijama na primjerima iz prakse
08.11.2019. od 09:00h

Hotel "Academia"

Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb

Prikaži na karti

Parking u graži hotela - 40kn/dan

Last minute ponuda 

Kako biste uspješno izradili dokumentaciju o nabavi i proveli postupke javne nabave, dobili najbolju vrijednost za novac, ostvarili aktivnosti koje ste predvidjeli svojim ugovorom o bespovratnim sredstvima, ili tek planirate provedbu budućeg projekta za neki budući poziv, nije dovoljno poznavati pravila javne nabave već poznavati pravila po kojima postupaju posrednička tijela koja provjeravaju Vaše postupke i u konačnici odobravaju potraživanja bespovratna sredstva. Na ovom usavršavanju saznajte gdje su potencijalne poteškoće i kako prevenirati nepravilnosti.
Saznajte koje su najčešće greške u dokumentaciji o nabavi te u postupku pregleda i ocjene ponuda. Kako izbjeći nepravilnosti? Kako posrednička tijela određuju financijske korekcije?

Zašto pohađati edukaciju?

 • Dodatno ćete proširiti svoja znanja o javnoj nabavi, odnosno upoznati se sa specifičnom praksom te pravilima vezanima za provedbu postupaka nabava u projektima financiranima iz EU sredstava.
 • Edukacija daje konkretne primjere s naglaskom na najvažnije točke – rizike koji se uobičajeno javljaju u postupcima nabave.
 • Program se temelji na interaktivnom pristupu, uključuje vježbe i razmjenu iskustava te aktivno sudjelovanje polaznika te dovoljno vremena za postavljanje upita.
 • Na edukaciji se obrađuju primjeri nepravilnosti koje se odnose na javnu nabavu, a koji dovode do financijskih korekcija.
 • Stručnjakinja koja vodi edukaciju posjeduje 15 godišnje iskustvo na području provedbe projekata i 11 godišnje iskustvo iz Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU.
Ova edukacija pomoći će Vam saznati kako izbjeći potencijalne nepravilnosti i financijske korekcije.

Edukacija je namijenjena:
 • Sadašnjim i budućim korisnicima bespovratnih sredstava, odnosno  svima uključenima u bilo koji aspekt planiranja, razvoja i provedbe EU projekata.

Cijenimo Vaše vrijeme i novac. Mi nudimo najveću vrijednost za uloženi novac, vrijeme i trud, angažirajući vrhunskog predavača iz ovog područja koji donosi najnovija tumačenja. Usavršite svoje kompetencije učeći od najboljih predavača kako biste i sami postali najbolji.
Ako si možete priuštiti najbolje usavršavanje i predavače prijavite se odmah.

 

Početak seminara je u 09:00 sati, a teme seminara i raspored rada pogledajte ovdje.

 

Za više polaznika iz iste tvrtke odobravamo dodatni popust od 100 kn za svakog narednog polaznika.

Prijavom se uključujete u misiju spašavanja pčela i nagradit ćemo Vas staklenkom meda.

Redovna uplata do 07.11.2019. do 20 sati: 1.390,00 kn + PDV

SPECIJALNA PONUDA

1.190,00 kn + PDV

Za uplate do 07.11.2019. do 16 sati

Predavači

Potvrđujemo održavanje

Vlatka Kos

(Životopis)

Kome je usavršavanje namijenjeno?

 • Sadašnjim i budućim korisnicima bespovratnih sredstava, odnosno  svima uključenima u bilo koji aspekt planiranja, razvoja i provedbe EU projekata.
 • Naručiteljima radova, roba i usluga
 • Ponuditeljima radova, roba i usluga
 • Svima koji su certificirani za provođenje postupaka javne nabave i sudjeluju u postupcima javne nabave.
 • Svima kojima trebaju sati (bodovi) za produžavanje certifikata.
 • Svima koji dolaze u dodir s propisima u području javne nabave.
 • Svima koji postaju obveznici e-nabave.

Upute za plaćanje

eMarker d.o.o.                                           
10000 Zagreb, Ive Robića 2                     
OIB: 82376202251
IBAN:HR3023600001102746367 ZABA
Tel/fax:  +385 1 20 20 294, +385 99 433 9521
E-mail: info@edukacije.eu

Za izvršene uplate dobit ćete račun i potvrdu o odslušanom savjetovanju. Samo na zahtjev šaljemo predračun. Za račun su potrebni podaci uplatitelja uključujući OIB.

Pogledajte uvjete prijave i odjave