Usavršavanje iz javne nabave

Osnove za isključenje i uvjeti sposobnosti, posebni uvjeti izvršenja Ugovora, ekonomski najpovoljnija ponuda, pregled i ocjena ponuda, zelena javna nabava i LCC, najvažnija pravna praksa DKOM-a i VUS-a

Osnove za isključenje i uvjeti sposobnosti, posebni uvjeti izvršenja Ugovora, ekonomski najpovoljnija ponuda, pregled i ocjena ponuda, zelena javna nabava i LCC, najvažnija pravna praksa DKOM-a i VUS-a Priznato 8 sati/bodova Osnove za isključenje i uvjeti sposobnosti, posebni uvjeti izvršenja Ugovora, ekonomski najpovoljnija ponuda, pregled i ocjena ponuda, zelena javna nabava i LCC, najvažnija pravna praksa DKOM-a i VUS-a
06.10.2020. od 09:00h

Hotel "I", Zagreb

Ive Robića 2, Zagreb

Prikaži na karti
Online prijava
Evidencijski broj programa usavršavanja: 2020-0309
 
 
Naručitelji se ne bi trebali zadovoljiti samo time što su dokumentacijom odredili kriterije ekonomski najpovoljnije ponude. Važno je da su ti kriteriji određeni pravilno, objektivno i koji će u najvećoj mjeri osigurati najbolju vrijednost za proračunski novac.
Naručitelju su na raspolaganju različiti modeli i formule za odabir ekonomski najpovoljnije ponude. Uzmimo npr. bilo koje hipotetske vrijednosti ponuda u nekom postupku i napravimo analizu osjetljivosti. Rezultati će nam pokazati da se upotrebnom različitih modela dolazi do različitih ekonomski najpovoljnijih ponuda. I pravo je pitanje koje je od tih ponuda zaista najbolja.

Također, u postupcima ne smijemo zanemariti obvezu provedbe zelene javne nabave. Isto je i obveza svih naručitelja koji kod pripreme pojedinih postupaka moraju znati koje okolišne kriterije koristiti, načine njihove provjere, itd. No, prije od svega potrebno je znati u kojim to postupcima postoji obveza provedbe zelene javne nabave.

Dokumentacija o nabavi predstavlja temeljni element postupka javne nabave. I tu ne smije biti pogreški, a posebno kada je riječ o osnovama za isključenje i uvjetima sposobnosti gospodarskih subjekata. DKOM i VUS su iznijeli dosta pravnih shvaćanja s ključnim pravnim shvaćanjima.

Propisivanje stručnjaka je moguće kroz više točaka dokumentacije, kroz tehničku sposobnost, kroz kriterije za odabir ponude, kao posebne uvjete ili kao sve naprijed navedeno? No, kako i kroz koje uvjete je to moguće?

Odgovore na ova i sva vaša pitanja koja su trenutno najaktualnija kao i ona koja izazivaju najveću pravnu nesigurnost možete dobiti na ovom usavršavanju.

Cijenimo Vaše vrijeme i novac. Mi nudimo najveću vrijednost za uloženi novac, vrijeme i trud, angažirajući vrhunsku predavačicu iz ovog područja koja donosi najnovija tumačenja. Usavršite svoje kompetencije učeći od najboljih predavača kako biste i sami postali najbolji. Ako si možete priuštiti najbolje usavršavanje i predavače prijavite se odmah.
 
 
Početak seminara je u 09:00 sati, a teme seminara i raspored rada pogledajte ovdje.
 
Za više polaznika iz iste tvrtke odobravamo dodatni popust od 100 kn za svakog narednog polaznika. 
 

Redovna uplata do 05.10.2020. do 20 sati: 1.390,00 kn + PDV

SPECIJALNA PONUDA

990,00 kn + PDV

Za uplate do 02.10.2020. do 16 sati

Predavači

Marijana Šperanda, dipl.oec

Voditeljica Službe javne nabave u Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje nakon višegodišnjeg iskustva rada u Središnjem državnom uredu za središnju javnu nabavu. (Životopis)

Kome je usavršavanje namijenjeno?

  • Naručiteljima radova, roba i usluga
  • Ponuditeljima radova, roba i usluga
  • Svima koji su certificirani za provođenje postupaka javne nabave i sudjeluju u postupcima javne nabave.
  • Svima kojima trebaju sati (bodovi) za produžavanje certifikata.
  • Svima koji dolaze u dodir s propisima u području javne nabave.
  • Svima koji postaju obveznici e-nabave.

Do kada vrijedi Vaš certifikat možete provjeriti ovdje.

Upute za plaćanje

eMarker d.o.o.                                           
10000 Zagreb, Ive Robića 2                     
OIB: 82376202251
IBAN:HR3023600001102746367 ZABA
Tel/fax:  +385 1 20 20 294, +385 99 433 9521
E-mail: info@edukacije.eu

Za izvršene uplate dobit ćete račun i potvrdu o odslušanom savjetovanju. Samo na zahtjev šaljemo predračun. Za račun su potrebni podaci uplatitelja uključujući OIB.

Pogledajte uvjete prijave i odjave