Usavršavanje iz javne nabave

Okvirni sporazum ili ugovor o javnoj nabavi s predviđenim (okvirnim) količinama te izmjene ugovora o javnoj nabavi - Rijeka

Okvirni sporazum ili ugovor o javnoj nabavi s predviđenim (okvirnim) količinama te izmjene ugovora o javnoj nabavi - Rijeka Priznato 8 sati/bodova Okvirni sporazum ili ugovor o javnoj nabavi s predviđenim (okvirnim) količinama te izmjene ugovora o javnoj nabavi - Rijeka
07.03.2019 09:00-16:00h

Hotel "Continental" Rijeka

Šetalište Andrije Kačića Miošića 1

Prikaži na karti

Last minute ponuda danas do 16h!

 
Nositelj programa: eMarker, d.o.o., Registar nositelja programa pod rednim brojem 75.
Evidencijski broj programa usavršavanja: 2019-0027

 

Okvirni sporazum je sporazum između jednog ili više naručitelja i jednog ili više gospodarskih subjekata čija je svrha utvrđivanje uvjeta pod kojima se dodjeljuju ugovori tijekom određenog razdoblja, posebno u pogledu cijene i, prema potrebi, predviđenih količina. Javni naručitelj obvezan je na tromjesečnoj osnovi poslati na objavu grupirane obavijesti o dodjeli ugovora (narudžbenica) za sklopljene ugovore na temelju pojedinog okvirnog sporazuma u roku od 30 dana od dana završetka svakog tromjesečja.
 
Ugovor je pravni posao zaključen suglasnim očitovanjem volja dviju ili više osoba usmjerenim na proizvođenje pravom dopuštenih pravnih učinaka koji se sastoje u postanku, prestanku ili promjeni pravnih odnosa. Ugovor, kao i okvirni sporazum, može imati predviđene količine.

Što najčešće koristimo prilikom nabava u kojima određujemo predviđene (okvirne količine)? Koje su prednosti, a koji nedostaci okvirnog sporazuma? Što postižemo ukoliko umjesto okvirnog sporazuma sklopimo ugovor o javnoj s predviđenim količinama? Koja je praksa DKOM-a kada se radi o okvirnim sporazumima?

Na programu redovitog usavršavanja prikazat ćemo i usporediti praćenje i učinak okvirnog sporazuma u odnosu na ugovor o javnoj nabavi te dati odgovore na naprijed navedena pitanja uz prikaz tijeka sklapanja okvirnih sporazuma i ugovora o javnoj nabavi. Također ćemo dati uvid u zakonsku regulativu s posebnim osvrtom na Zakon o obveznim odnosima te izmjene ugovora o javnoj nabavi tijekom njegovog trajanje i najčešće pogreške naručitelja.
 

Ojačajte svoje kompetencije iz područja okvirnog sporazuma jer vam on daje jedan dio fleksibilnosti u nabavi. Cijenimo Vaše vrijeme i novac. Mi nudimo najveću vrijednost za uloženi novac, vrijeme i trud, angažirajući vrhunske predavače iz ovog područja koji donose najnovija tumačenja (praktično nudimo ENP). Oni će vam dati jezgrovite i jasne prezentacije potkrijepljene primjerima iz prakse uz snažnu interakciju s polaznicima. Učeći na ovaj način bit će Vam sve jasno kao da ste sami pisali ZJN samo što ćete ovdje dobiti i praktične primjere s dokumentacijom koju lako prilagodite Vašem predmetu nabave ili ćemo vratiti kotizaciju ako to ne postignemo. Usavršite svoje kompetencije učeći od najboljih predavača kako biste i sami postali najbolji. Ako si možete priuštiti najbolje usavršavanje i predavače prijavite se odmah OVDJE.

Početak seminara je u 09:00 sati, a teme seminara i raspored rada pogledajte ovdje.

Za više polaznika iz iste tvrtke odobravamo dodatni popust od 100 kn za svakog narednog polaznika.

Prijavom se uključujete u misiju spašavanja pčela i nagradit ćemo Vas staklenkom meda. 

Redovna uplata do 06.03.2019. do 20 sati: 1.390,00 kn + PDV

SPECIJALNA PONUDA

1.190,00 kn + PDV

Za uplate do 06.03.2019. do 16 sati

Predavači

Davor Slivka, mag.ing.agr.iur.

(Životopis)

Potvrđujemo održavanje

Kome je usavršavanje namijenjeno?

  • Naručiteljima radova, roba i usluga
  • Ponuditeljima radova, roba i usluga
  • Svima koji su certificirani za provođenje postupaka javne nabave i sudjeluju u postupcima javne nabave.
  • Svima kojima trebaju sati (bodovi) za produžavanje certifikata.
  • Svima koji dolaze u dodir s propisima u području javne nabave.
  • Svima koji postaju obveznici e-nabave.

Do kada vrijedi Vaš certifikat možete provjeriti ovdje.

Upute za plaćanje

Uplate možete izvršiti na organizatore:
Marker, obrt za informatiku i dizajn,
vl. Vinko Markanović,
34000 Požega, Sv. Duha 13,
OIB: 94496076510
Žiro-račun/IBAN:
HR8323 6000 0110 1951 759 (ZABA)

Za izvršene uplate dobit ćete račun i potvrdu o odslušanom savjetovanju. Samo na zahtjev šaljemo predračun. Za račun su potrebni podaci uplatitelja uključujući OIB.


eMarker d.o.o.                                           
10000 Zagreb, Ive Robića 2                     
OIB: 82376202251
IBAN:HR3023600001102746367 ZABA
Tel/fax:  +385 1 20 20 294, +385 99 433 9521
E-mail: info@edukacije.eu

Pogledajte uvjete prijave i odjave