Usavršavanje iz javne nabave

Dokumentacija o nabavi s naglaskom na propisivanje stručnjaka, pregled i ocjena ponuda, ugovori i okvirni sporazum s izvršenjem, pravna praksa s naglaskom na praksu suda EU

Dokumentacija o nabavi s naglaskom na propisivanje stručnjaka, pregled i ocjena ponuda, ugovori i okvirni sporazum s izvršenjem, pravna praksa s naglaskom na praksu suda EU Priznato 8 sati/bodova Dokumentacija o nabavi s naglaskom na propisivanje stručnjaka, pregled i ocjena ponuda, ugovori i okvirni sporazum s izvršenjem, pravna praksa s naglaskom na praksu suda EU
27.08.2020. od 09:00h

Hotel "I", Zagreb

Ive Robića 2, Zagreb

Prikaži na karti
Evidencijski broj programa usavršavanja: 2020-0206

LAST MINUTE PONUDA

Dokumentacija o nabavi predstavlja temeljni element postupka javne nabave i u njoj ne smije biti pogrešaka. DKOM i VUS su iznijeli dosta pravnih shvaćanja u vezi s tim navodom.

Propisivanje stručnjaka je moguće kroz više točaka dokumentacije, kroz tehničku sposobnost, kroz kriterije za odabir ponude, kao posebne uvjete ili kao sve naprijed navedeno? No, kako i kroz koje uvjete je to moguće biti će rečeno na ovom usavršavanju!

Daljnja tema usavršavanja je kako ispravno provesti pregled i ocjenu ponuda s dodatnim naglaskom na tijek i dokumentiranje bodovanja valjanih ponuda, kako pravilno sklopiti ugovor i okvirni sporazum, te važnost praćenja njihova izvršenja.

Pregled prakse.

Što se trenutno događa u praksi? Kako najbolje provesti postupke nabave i donijeti ispravnu i dobro obrazloženu odluku? I kako praksa Europskog suda pravde može utjecati na naše postupke, a pogotovo na naše žalbene postupke?

Odgovore na ova i sva vaša pitanja koja su trenutno najaktualnija kao i ona koja izazivaju najveću pravnu nesigurnost možete dobiti na ovom usavršavanju.

Cijenimo Vaše vrijeme i novac. Mi nudimo najveću vrijednost za uloženi novac, vrijeme i trud, angažirajući vrhunsku predavačicu iz ovog područja koja donosi najnovija tumačenja. Usavršite svoje kompetencije učeći od najboljih predavača kako biste i sami postali najbolji. Ako si možete priuštiti najbolje usavršavanje i predavače prijavite se odmah.
 
Početak seminara je u 09:00 sati, a teme seminara i raspored rada pogledajte ovdje.
 
Za više polaznika iz iste tvrtke odobravamo dodatni popust od 100 kn za svakog narednog polaznika.
 
Za svakog polaznika pripremili smo poklon iz srca Slavonije!
 

Usavršavanje se planira održati uživo no ukoliko epidemiološka situacija bude drugačije nalagala, usavršavanje će se održati online kao webinar. Zbog vaše sigurnosti broj polaznika je ograničen, a u dvorani hotela je osiguran propisani razmak između stolova, prozračnost prostora, te su osigurani dezificijensi.

 

Redovna uplata do 26.08.2020. do 20 sati: 1.390,00 kn + PDV

SPECIJALNA PONUDA

1.090,00 kn + PDV

Za uplate do 26.08.2020. do 16 sati

Predavači

Marijana Šperanda, dipl.oec

Voditeljica Službe javne nabave u Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje nakon višegodišnjeg iskustva rada u Središnjem državnom uredu za središnju javnu nabavu. (Životopis)

Potvrđujemo održavanje

Kome je usavršavanje namijenjeno?

  • Naručiteljima radova, roba i usluga
  • Ponuditeljima radova, roba i usluga
  • Svima koji su certificirani za provođenje postupaka javne nabave i sudjeluju u postupcima javne nabave.
  • Svima kojima trebaju sati (bodovi) za produžavanje certifikata.
  • Svima koji dolaze u dodir s propisima u području javne nabave.
  • Svima koji postaju obveznici e-nabave.

Upute za plaćanje

eMarker d.o.o.                                           
10000 Zagreb, Ive Robića 2                     
OIB: 82376202251
IBAN:HR3023600001102746367 ZABA
Tel/fax:  +385 1 20 20 294, +385 99 433 9521
E-mail: info@edukacije.eu

Za izvršene uplate dobit ćete račun i potvrdu o odslušanom savjetovanju. Samo na zahtjev šaljemo predračun. Za račun su potrebni podaci uplatitelja uključujući OIB.

Pogledajte uvjete prijave i odjave