Moć uspješne prezentacije

Što su rekli dosadašnji polaznici, menadžeri i poduzetnici ...


Saša Petar autor je mnogobrojnih tekstova u Poslovnom savjetniku i drugim našim izdanjima. Rado je viđen predavač na našim edukacijama, a za svoje nastupe uvijek dobiva najbolje ocjene mnogobrojne publike.  Saša Petar izvrstan je i drag suradnik, u svom radu profesionalan, zna prenijeti svoje znanje i iskustvo na publiku, čitatelje i klijente s ciljem kako bi oni postizali što bolje poslovne rezultate.

Sandra Mihelčić

Business Media Group

 

Saša Petar jedan je od rijetkih profesora čija predavanja djeluju inspirativno. Humor i primjeri iz poslovnog života, koje odlično prožima s predavanjem, njegove kolegije čine predmetima koji uvijek želite iznova slušati. Kao mentor, svojim pristupom i stručnim savjetima, Saša Petar mi je uvelike pomogao da bolje shvatim svoju radnu okolinu i način na koji ona funkcionira.

Dina Nemet

Metropolitan Group

 

Nikada prije nisam sreo znalca svog zanata koji me je u tolikoj mjeri uspio svojim predavanjem zaintrigirati i oduševiti. Drago mi je što sam bio u prilici učiti od Saše Petra.

Tomislav Grđan

Ribnjaci Ključić Brdo

 

Saša Petar je vizionar kojeg bi mnogi trebali poslušati, prihvatiti njegove savjete i primijeniti ih. Drugačijim i modernijim pristupom predavanjima, Saša Petar zaslužio je visoke ocjene polaznika radionica, uz napomenu da bi ga svi rado ponovo slušali.

Mara Majstorović

Lotusmedia

 

Kada sam prvi put odslušala predavanje Saše Petra, uz osjećaj iznimne ugode, vrijeme je „proletjelo u trenu“, jer je bilo itekako vidljivo s kolikom strašću Saša Petar radi svoj posao. Ono što možda najviše oduševljava na njegovim predavanjima, osim lucidne i realne analize gospodarskog trenutka u kojem se nalazimo, je predviđanje i argumentacija budućih gospodarskih kretanja. Saša Petar toliko precizno predviđa i argumentira buduća gospodarska kretanja da nesvjesno pomislite kako ima staklenu kuglu, čije postojanje brižno taji polaznicima svojih predavanja. J

Karmen Cunjac

BDM Club

 

Saša Petar uvijek vrlo precizno, gotovo fascinantno predviđa buduća kretanja u gospodarstvu i trendovima u ekonomiji. Saša je veliki entuzijast, profesionalac snažne volje, velikog i bogatog iskustva u pregovaranju, ali i čovjek kojem se uvijek možete obratiti za savjet i mišljenje.

Anđelko Pregelj

Tifon

 

Saša Petar ima toliko dobre metode i vještine predavanja da svojim mirnim tonom i zanimljivim pristupom, kao i formulacijom rečenica može „natjerati“ studente i polaznike treninga da ga slušaju i kao spužve upijaju njegovo znanje i iskustvo. Saša Petar nevjerojatno je pristupačan i pun znanja koje će rado podijeliti s nekim tko to zna cijeniti. Predavanja Saše Petra su zanimljiva i potkrepljena primjerima iz poslovnog okruženja, koja je stekao dugogodišnjim iskustvom, te nude priliku za usavršavanje i proširenje znanja svakome tko im prisustvuje.

Ante Palada

Japan Tobacco International