Mišljenja polaznika seminara

Prisustvovala sam usavršavanju iz JN u Rijeci u organizaciji Markera koje me je oduševilo po više osnova.

Odmah po dolasku vidjelo se da su osobe Markera kao organizatora vrhunski profesionalci što se ogledalo kroz prijam polaznika i označavanje mjesta održavanja, materijala koji su pripremljeni sa svim što nam treba za rad i praćenje ali i kroz stalnu brigu za polaznike.

Prvo mogu reći da je ozračje rada bilo radno ali je atmosfera bila vrlo opuštajuća i ugodna. Organizator se pobrinuo za osvježenja u stankama i okrepi za ručak. Drugo predavačica je bila  vrhunski stručnjak iz ovog područja i donijela je najnovija tumačenja primjene kriterija javne nabave za sve koji koriste sredstva fondova Europske unije. Predavačica je jezgrovite i jasne prezentacije potkrijepljivala primjerima iz prakse i ostvarila snažnu interakciju s polaznicima jer smo ju mogli prekinuti i pitati detalje koji se odnose na našu situaciju ili slučaj. Na naša pitanja odmah smo dobili  jasne i nedvojbene odgovore. Treće, iako sam prvi put na treningu u organizaciji Markera ovaj trening mi je ostao duboko urezan u memoriju jer sam se osjećala zaista ugodno. Neke od elemenata ugode sam navela ali je i cijelo događanje bilo ugodno i iz nekih drugih razloga koje niti ne mogu razabrati koji su to.

Na kraju se Marker pobrinuo da dobijemo i poklon iz srca Slavonije koji se ne može kupiti novcem, a koji je vrlo specifičan i poseban. Zbog cijelokupnog dojma koji je jedinstven nastojat ću ubuduće dolaziti isključivo na treninge u organizaciji Markera.
Pozivam i vas da dođete na događanja u organizaciji obrta Marker i jamčim Vam da ćete biti oduševljeni kao i ja.

Vidimo se!

Andrea Torbica
Murvica d.o.o.
Crikvenica


Što se tiče  seminara iz javne nabave, iznimno sam zadovoljna cjelokupnom prezentacijom.
Također je bilo pozitivno što smo cijelo vrijeme prezentacije svi sudjelovali u raspravi tj. dobivali odgovore na konkretna pitanja što nam je uvelike svima pojasnilo određene nejasnoće.

Valentina Maslak
Administrator prodaje / Sales admistrator
TERRA Jaska d.o.o.
Ulica kralja Tomislava 20
HR-10434 Strmec Samoborski