Mi vraćamo kotizaciju

 

 

 

 

 

Evo kako i višestruko vraćamo kotizaciju!

Kroz savjetovanja, usavršavanja i seminare koje organiziramo jačamo Vaše kompetencije za posao koji radite.

Tvrtka, ustanova ili organizacija koja Vas je uputila na isto trebala bi od toga imati koristi jer nove spoznaje informacije i načini implementacije pojedinih zakonskih ili drugih rješenja mogu i trebaju štititi Vašu tvrtku/ustanovu ili organizaciju od pogrešaka i prekršaja koji su najčešće kažnjivi ili dovode tvrtku/ustanovu ili organizaciju na loš glas.

Kad svojim znanjem (koje stalno treba nadograđivati novim spoznajama) doprinesete da tvrtka/ustanova ili organizacija ne načini prekršaj i ne plati kaznu - jačate njenu poziciju i omogućavate joj da Vam lakše, redovitije i sigurnije može dugotrajno isplaćivati plaću i/ili da Vas ne otpuste kao višak.

Plaća je važna jer s njom zadovoljavate svoje egzistencijalne i primarne životne potrebe počevši od hrane režija pa do sigurnosti Vas i Vaše obitelji.

Jačanjem kompetencija povećavate svoje šanse da, u slučaju da i bude viška, zadržite posao jer će svaki poslodavac nastojati  u radnom odnosu zadržati one osobe koje imaju više kompetencija i koje znaju kvalitetno raditi svoj posao.

Nije sve u novcu!?