Edukacije za vašu tvrtku


Poslodavcima pružamo usluge izobrazbe i jačanja kompetencija radnog,rukovodnog i prodajnog osoblja, kao i edukaciju poslodavaca i ovlaštenika poslodavca za zaštitu na radu i zaštitu okoliša.

Prolaskom kroz edukaciju i treninge zaposlene osobe doprinose osobnom razvoju i jačanju vlastitih kompetencija iz područja koja ih zanimaju, a koja im mogu koristiti u trenutnom poslu ili povećati šanse za novo zaposlenje. Nezaposlene osobe mogu ojačati svoje kompetencije i time povećati šanse za zapošljavanje.

Predstavnici radnika u različitim asocijacijama jačaju svoje kompetencije u području kvalitetnijeg zastupanja onih koji su ih izabrali. Na taj način bolje zastupaju interese onih koje predstavljaju.

Budući da nismo ograničeni samo na vlastite trenere, pokrivamo širok spektar tema s najkvalitetnijim predavačima.

Ukoliko imate potrebu za osposobljavanjem Vas ili Vašeg osoblja iz nekog područja obratite nam se i mi ćemo naći kvalificirane trenere za područje za koje postoji interes.

Zavisno od broja osoba koje bi trebalo educirati ili osposobiti unutar Vaše tvrtke ili ustanove , nudimo Vam mogućnost organiziranja ''in house'' usavršavanja, u Vašim prostorima, i u vrijeme koje bi Vama odgovaralo.

Jedna od pogodnostii ovakvih usavršavanja  je cijena, ovisna o broju polaznika, koja bi svakako bila povoljnija od trenutno važeće tržišne cijene koje nudimo ostalim komitentima na tržištu.

Očekujući iskazivanje potreba za "inhaus" programe želimo Vam poslovni uspjeh.